Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#ZiCuSoare, Bam Dighidi Bam lansează clip nou în premieră la TV pe Music Channel!
Publicat:15/08/2017
Autor:

Trupa Bam Dighidi Bam are clip nou, ”Zi cu soare”, iar tu îl vezi prima dată la TV pe Music Channel, miercuri, 16 august, la #HipHop, la orele 23:00.

””Zi cu soare” a ieșit după ce a stat la ”copt” mai bine de 2 veri, tocmai pentru că este o piesă care ne reprezintă în totalitate, atât ca subiect, cât și ca vibe. Așa că, ne-am dorit să dăm ce avem mai bun pe parte de lirică, linii melodice, instrumental și videoclip. Produsul este un “Bam Dighidi Bam” veritabil!” a spus trupa Bam Dighidi Bam.

”De partea de Mix/Master s-a ocupat omul Benzen @ Cutover Studio, instrumentalul fiind realizat de Crow, un puști talentat și verstail, care totodată a stat și în spatele camerei la filmări. Filmările au avut loc în mai multe locații, cele mai importante fiind Vama Veche (România) și Tyulenovo (Bulgaria). Footage-ul cu drona a fost filmat de către Popita Daniel, iar montajul și editarea videoclipului au fost realizate de Jena”, a mai completat Bam Dighidi Bam.

Stai cu ochii pe Music Channel pentru că miercuri, 16 august, la ora 23:00, ”Zi Cu Soare”, se vede prima dată la TV pe Music Channel!

Te-ar putea interesa si...