Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Vrei să mergi la film? Înscrie-te la concurs
Publicat:10/07/2017
Autor:

În perioada 17 – 20 iulie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Wizart Animation aduce pe marile ecrane cea mai nouă aventură magică din Oz, unde personajele cu care ne-am obişnuit deja – Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea – vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată.

Nepoata legendarei Dorothy găseşte din întâmplare pantofii fermecaţi, iar curiozitatea o trimite direct în Oz, chiar în momentul în care un vrăjitor malefic încearcă să pună stăpânire pe ţinut. Personajele clasice, alături de altele noi vor aduce culoare, optimism şi multă distracţie într-o poveste încântătoare.

Filmul ”Fantastic Journey to Oz” apare la Hollywood Multiplex din 14 iulie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 17 – 20 iulie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cărui personaj din animația ”Fantastic Journey to Oz” îi dă voce Dmitriy Dyuzhev?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 14 iulie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...