Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Vrei să mergi la film? Înscrie-te în concurs
Publicat:06/10/2017
Autor:

În perioada 16 – 19 octombrie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Filmul ”The Snowman” este despre un detectiv-șef al unei unități de elită care investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ. Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă, polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.

Filmul ”The Snowman” apare la Hollywood Multiplex din 13 octombrie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 16 – 19 octombrie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează actorul Michael Fassbender în filmul ”The Snowman”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 13 octombrie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...