Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Vița de Vie lansează a doua piesă de pe albumul Șase (-)
Publicat:06/11/2017
Autor:

Pe 8 noiembrie, în cadrul unui concert pe care îl va susține în clubul Expirat, Sala Compresoarelor, Vița de Vie va lansa noul single & videoclip ”DUR DE-A DURA”.

Fanii abonați la newsletter-ul trupei vor putea asculta melodia AICI, cu cel putin 24 de ore înaintea lansării oficiale.

”DUR DE-A DURA” este al doilea single de pe albumul Șase (-), preconizat să apară anul viitor. Primul single de pe acest album, HAIHUI, a fost lansat în primăvara acestui an.

”Pentru Șase (-) ne-am propus ca fiecare din cele 6 piese care o să îl compună să aibă și un suport video. Din cauza asta, lucrurile se mișcă puțin mai greu ca la Șase (+), însă rezultatele sunt pe măsură. Am păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă am simțit nevoia să aducem ceva în plus”, a spus trupa Vița de Vie.

Pe lângă partea de compoziție, interpretare și producție a noului single, Adrian Despot a preluat și frâiele regizorale ale acestui videoclip.

”Nu e prima oară când fac lucrul ăsta, e prima oară însă când mi-l asum. Ideea inițială a fost a lui Costas (Ivanov), am dezvoltat-o apoi împreună cu Gabriel Petrescu și a prins viață prin obiectivul lui lui Andrei Băltărețu. Povestea are loc într-un spațiu de antrenament fizic intens, la graniță între real și mental, avându-l în prim plan pe Cezar (Popescu), chitaristul trupei Vița de Vie. Cezar se antrenează din greu pentru a-și întâlni oponentul. În tot acest timp are niște flashbackuri din tinerețe, descoperind astfel niște triggere care l-au împins să se apuce de lupte și să își dorească să fie puternic și impenetrabil emoțional. O scenă de violență conjugală, o scenă de bullying și mai târziu o despărțire dureroasă îl motivează să devină un luptător. Pe tot acest parcurs simțim prezența oponentului său, însă identitatea acestuia nu este dezvăluita decât la final, în ring”, a declarat Adrian Despot.

”Cezar este pasionat de arte marțiale mixte de mai mulți ani și a fost o alegere naturală pentru rolul principal. A fost însă și cel mai chinuit dintre noi, el a dus greul zilelor (și nopților) de filmare!”, a mai adăugat solistul trupei Vița de Vie. 

 

Te-ar putea interesa si...