Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Un nou blend la orizont! COMPACT & The Motans
Publicat:21/11/2017
Autor:

Anul acesta, J&B continuă să vadă o provocare în colaborările neconvenționale. De data aceasta este vorba de reprezentanţii unor generaţii diferite care se întâlnesc pentru prima oară în muzică.

Odată ce spiritele independente s-au întâlnit, demers pe care J&B îl susţine din plin, a reieşit o colaborare care sfidează dependenţa de trenduri şi timp. Trupele COMPACT şi The Motans au demonstrat că muzica n-are vârstă, iar fanilor ambelor formații le este promisă o experiență unică.

Blending Spirits a fost lansat în noiembrie 2015 cu o identitate extrasă din ADN-ul de brand – combinaţia a două spirite libere şi surprinzătoare, Justerini şi Brooks. Noutatea de anul acesta este reprezentată de întâlnirea dintre două generaţii care sunt legate de acelaşi spirit. J&B a provocat în trecut întâlnirea dintre personalităţi muzicale diferite, prin blendurile dintre Macanache şi Adda, Robin and the Backstabbers şi Alex Velea, sau colaborarea dintre DOC şi Delia, care au interpretat o piesă din repertoriul celuilalt, în stil propriu.