Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Tranda scoate clip nou! #CXDILLXC se vede prima dată la TV pe Music Channel
Publicat:11/07/2017
Autor:

Tranda vine cu vești bune! Joi, 13 iulie, artistul lansează clip pentru piesa ”CXDILLXC”. 

Videoclipul ”CXDILLXC” poate fi văzut în premieră la TV doar pe Music Channel și online pe canalul oficial de Youtube al artistului, la orele 20:00.

”CXDILLXC reprezintă motivația, inspirația și dragostea față de locul în care m-am născut și am crescut. Analogia cu Cadillacul, pornește de la faptul că sunt fascinat de brand în sine mai ales de modelele clasice. Mi se par mașini care inspiră vara. Opere de artă. Crescând la mare, mi s-a părut că se încheaga conceptual”, a declarat Tranda.

”A ieșit o piesă pe energie și dinamică, să-ți duduie mașina când stai la stop, sau când ieși seara la o tură. Ca sound și vizual Ștefan Damian și Ionuț Trandafir au avut grijă să se întâmple asta. Îi felicit pe shai și le mulțumesc pentru că mi-au susținut viziunea!

Ca notă generală, cred că ceea ce reflectă proiectul este că nimic nu vine ușor și totul e mai plăcut când iubești ce faci, dar trebuie să fii în mișcare mereu.

…Ca un CXDILLXC! :D”, a mai spus artistul.

Clar nu trebuie să ratezi premiera pe TV a clipului ”CXDILLXC”, așa că fii cu ochii pe Music Channel joi, 13 iulie, la 20 fix.

Te-ar putea interesa si...