Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Trailer pentru “12 Years a Slave”, un film cu Brad Pitt
Publicat:16/07/2013
Autor:

12-Years-as-a-slave

După ce drama lui Quentin Tarantino, “Django Unchained”, ne-a înfăţişat o poveste cutremurătoare despre sclavie, a venit rândul regizorului Steve McQueen să ne aducă pe marile ecrane un nou film inspirat din realitate.

Drama “12 Years a Slave”, un film cu Brad Pitt, Michael Fassbender şi Paul Giamatti, este bazată pe memoriul scris de Solomon Northup, în film interpretat de Chiwetel Ejiofor. Regizorul Steve McQueen a spus că povestea lui Solomon Northrup este dată uitării, motiv pentru care s-a hotărât să o ecranizeze: “Această poveste este echivalentă cu povestea Annei Frank, dar pentru istoria Americii. M-a impresionat mult viata acestui om şi cât de blând şi educat era. A fost răpit şi transpus într-un adevărat Iad, din care a încercat să scape pentru a ajunge înapoi la familia sa. De asta l-am ales le Chiwetel pentru acest rol: îmi aduce aminte de Syndey Poittier, are un rafinament extraordinar”.

Se pare că filmul va ajunge în cinematografe în luna decembrie a acestui an, dar până atunci putem urmări trailerul pentru “12 Years a Slave”, de a cărui coloană sonoră s-a ocupat Hans Zimmer.

Te-ar putea interesa si...