Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Sunset Festival revine cu a patra ediție! Intră să vezi line-up-ul
Publicat:14/07/2017
Autor:

Sunset Festival continuă seria de petreceri cu o nouă ediție! De data asta o să avem parte de un line-up mult mai consistent, mai divers, cu atmosferă agitată, alături de oameni super faini cu mai mult chef de dans ca niciodată.

Sunset Festival este dedicat iubitorilor de muzică urbană și are loc în perioada 11-13 august, în Vama Veche. Timp de trei zile, Sunset Festival aduce o diversitate muzicală de excepție, dar și momente de distracție și relaxare, pe timpul zilei. Astfel, propune o serie de activități precum lounge și jocuri în zone interactive dedicate spațiului de festival, în timp ce barul va avea grijă să pregătească cele mai fresh cocktail-uri!

Printre artiștii care vor concerta în Vamă, în perioada 11-13 august, se număra Subcarpați, Professor P & DJ Akilles, CTC, Argatu’, Vița De Vie, Coma, E.M.I.L., Raku, DJ Oldskull, Phunk B & Gazah și nu numai.

Mai multe informații despre eveniment, dar și despre bilete găsiți AICI.

Așadar, dacă vrei să te convingi că atmosfera de la Sunset Festival va fi una de neuitat, urmărește video-ul de mai jos, cam așa a fost la cea de-a treia ediție care a avut loc în mai.

Te-ar putea interesa si...