Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Sore și-a regizat singură videoclipul! ”Îmi doream un clip simplu, cât mai curat”
Publicat:05/10/2017
Autor:

Sore a lansat o piesă manifest, prima dintr-o serie dedicată femeilor în care mesajul artistei vorbește despre curaj, asumare și ambiție. 

Single-ul se numește “Ultima lacrimă” și a fost lansat cu un videoclip a cărui scenariu și regie poartă semnatura artistei. Este pentru prima dată când Sore se află în această postură și explică motivul pentru care a decis să fie ea regizorul clipului : “Sunt genul de om curios, dornic de experiențe noi, așă că am avut această idee în care îmi doream un clip simplu, cât mai curat, care să exprime faptul că urmează un nou început artistic, un moment asumat, gândit și simțit de mai mult timp.”

”Important este mesajul piesei, care se poate aplica în orice context, pentru că vorbește despre puterea de a lua decizii și de a acționa spre binele tău. Nu este o piesă despre dezamăgirea în dragoste, așa cum s-ar putea crede la o primă audiție. Știu că muzica se așează întotdeauna mai bine pe armoniile dragostei, însă îmi doresc ca din #UltimaLacrimă să răsune îndemnul de asumare și de încredere în propria persoană”, a declarat Sore.

Te-ar putea interesa si...