Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Smiley și Guess Who plănuiau o piesă împreună de mai bine de cinci ani
Publicat:11/09/2017
Autor:

Smiley a lansat alături de Guess Who ”Ce mă fac cu tine de azi?”, a șaptea piesă din maratonul de zece confesiuni muzicale care se desfașoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

””Ce mă fac cu tine de azi?” vorbește despre relații aparent distruse, dar de fapt neîncheiate. Îmi imaginez cât de frumos ar fi să reușim să reglăm cu oamenii de lângă noi tot ce nu am apucat să spunem sau să facem. Până la urmă, ăsta e lucrul cu adevărat important în viață. Calitatea vieții noastre este dată de calitatea relațiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru”, a spus Smiley.

Videoclipul transpune o poveste inedită, în tonuri de alb și negru. ”Am materializat ideea că omul își cară mereu grijile în spate. Smiley este surprins într-un conflict interior, iar Guess Who în conflict cu persoana iubită”, a declarat regizorul Ionut Trandafir.

Smiley și Guess Who și-au dorit această colaborare de mai bine de cinci ani, iar acum au găsit și piesa potrivită. ”Mă bucur că s-a întâmplat în sfârșit să colaboram, având în vedere că noi plănuiam de ceva vreme să facem o piesă împreună. Am așteptat să vină natural pentru ca rezultatul să fie unul pe masură. Sper să vă placă!”, a spus Guess Who.

Te-ar putea interesa si...