Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Smiley a încheiat proiectul #Smiley10 cu ”O poveste”
Publicat:11/12/2017
Autor:

Smiley a lansat ultima piesă din maratonul aniversar #Smiley10.

Single-ul se numește ”O poveste” și se va regăsi pe albumul cu numărul patru, care va fi disponibil începând cu 18 decembrie în format fizic si digital.

”«O poveste» este despre dragoste, dragostea față de tot ce ne înconjoară, și despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru și din iubire. Adevărul meu este iubirea. Atât!”, a spus Smiley.

O poveste a creat și Ionuț Trandafir, regizorul videoclipului. ”Imaginile ilustrează o morală cu care fiecare s-a întâlnit măcar o dată în viață: de multe ori venim în întâmpinarea cuiva ca un erou, urmând să ne dăm seama că, de fapt, noi suntem cei salvați. Ca în orice poveste mânată de destin, Smiley apare la final făcând un act de curaj pentru iubire”, a declarat Ionut Trandafir.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest ”Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmata de single-ul ”De unde vii la ora asta?”, care a făcut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent și s-a menținut pentru două saptamani pe locul 1 în Trending. ”Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, ”Să-mi fie vara”, ”Rara” și ”O altă ea”, ”Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, ”Pierdut printre femei” sau ”Vals” au completat lista de piese lansate în primele nouă luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovație care va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Te-ar putea interesa si...