”Prietene Imaginar”, piesa cu care FiRMA anunță lansarea unui nou album
Publicat:20/04/2018
Autor:

FiRMA lansează single-ul ”Prietene Imaginar” care anunță un albumul ”Deșteptarea Primăverii”.

Materialul discografic va reuni toate piesele create special pentru a deveni coloana sonoră a spectacolului de teatru cu același nume, pus în scenă de tânărul regizor Vlad Cristache la Teatrul Mic din București. Începând de azi, piesa pornește către public pe calea undelor radio și prin online, urmând să primească și o poveste vizuală înaintea solstițiului de vară.

La invitația regizorului Vlad Cristache, solistul trupei, Daniel ”Rocca” Stoicea, a creat muzica și versurile special pentru drama satirică ”Deșteptarea Primăverii”, o coloană sonoră pe care trupa FiRMA o interpretează live în cadrul fiecărei reprezentații.

         

Abordarea nonconformistă a textului lui Frank Wedekind prin viziunea inovatoare a tânărului regizor se îmbină perfect cu faptul că trupa FiRMA spărgea tiparele și redefinea standardele scenei muzicale românești de la începutul anilor 2000, dar și cu faptul că spectactacolul reunește o distribuție de actori tineri extrem de talentați.

Poemul teatral rock ”Deșteptarea Primăverii” s-a făcut remarcat instant după momentul premierei (ianuarie 2017), iar muzica ce însoțește și se împletește cu ”joaca” actorilor, a fost extrem de apreciată deopotrivă de public, de presa culturală, dar și de jurnaliștii care vizează un domeniu diferit de activitate. Spectacolul ”Deșteptarea Primăverii” a fost nominalizat anul acesta la UNITER.

FiRMA revine în acest final de aprilie cu promisiunea că albumul ”Deșteptarea Primăverii” va ieși la lumină anul viitor și deschide drumul cu lansarea single-ului ”Prietenul Imaginar”

Te-ar putea interesa si...