Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
”Plecați din capul meu”, Vescan a lansat încă un single alături de Mahia Beldo
Publicat:29/05/2017
Autor:

Vescan și Mahia Beldo lansează ”Plecați din capul meu”, single ce a luat naștere încă de anul trecut în studioul Scandalos Music.

Piesa este creația exclusivă a celor doi și face parte dintr-un EP semnat Vescan, care va fi lansat pe parcursul acestui an. Videoclipul este realizat de același Claudiu Stan, regizor și artist, semnatar al tuturor producțiilor video din seria Xsession.

””Plecați din capul meu” este piesa care poate defini pe oricine și are la bază simpla idee de RĂU vs BINE. Fiecare dintre noi, în nebunia noastră, suntem zilnic influențați de personalitățile noastre, uneori încercăm să fim cei mai buni oameni iar alte dăți suntem egoiști și lacomi. Să te plasezi la mijloc e cel mai greu atunci când vocile din capul tau își dau mereu cu părerea. E o piesă de care eu, Mahia Beldo și restul echipei suntem foarte mândri și la care am lucrat cu mult suflet. Peace and love!”, a spus Vescan.

”Am luat piesa asta foarte personal și am încercat să mă eliberez prin ea. Eu mă regăsec total. Este foarte sinceră și sper ca și publicul să simtă asta”, a completat Mahia Beldo.

Te-ar putea interesa si...