Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
”O TERAPIE PENTRU VIAŢĂ” – din 17 februarie în cinematografe
Publicat:07/02/2017
Autor:

De la regizorul vizionar, Gore Verbinski, ”O TERAPIE PENTRU VIAŢĂ” este un thriller psihologic înfricoşător care te năuceşte.

“Doar atunci când ştim ce ne provoacă durere, putem spera să găsim leacul”

Dane DeHaan joacă rolul lui Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din Alpi. Lockhart are misiunea de a-l aduce înapoi pe Preşedintele companiei, Pembroke (Harry Groener), pacient la spa, care le spusese angajaţilor săi că nu are nicio intenţie de a se întoarce în New York. Lockhart ajunge la sanatoriul liniştit unde se presupune că pacienţii primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutăţeşte. Pe măsură ce investighează secretele întunecate şi şocante din spatele spa-ului, el cunoaşte o tânără, superba Hannah (Mia Goth), care este şi ea pacientă acolo. De asemenea, el ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica Doamnă Watkins, interpretată de Celia Imrie, care făcuse ceva muncă de detectiv pe cont propriu. La scurt timp, Lockhart este diagnosticat cu aceeaşi afecţiune ca şi ceilalţi pacienţi de către directorul instituţiei, ameninţătorul Dr. Volmer (Jason Isaacs) şi constată că este captiv în refugiul alpin. Lockhart începe să piardă contactul cu realitatea şi trebuie să îndure chinuri inimaginabile în timpul propriului său ”tratament”.

Filmul ”O terapie pentru viață” apare din 17 februarie în cinematografe.

În tradiţia pregnantă a filmului clasic a lui Verbinski din 2002, ”AVERTIZAREA”, regizorul câştigător al premiului Oscar aduce propriul stil inimitabil şi viziunea sa în filmul ”O TERAPIE PENTRU VIAŢĂ”. Uimitor vizual şi din punct de vedere al atmosferei create, filmul este convingător şi considerat provocator, explorând adevăratul sens al bunăstării şi capcanele pe care le aduc avariţia şi puterea, în acelaşi timp întrebând ce înseamnă cu adevărat împlinirea.

Te-ar putea interesa si...