Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
#NueTreabaMea – prima piesă din proiectul #LiTEmoments
Publicat:30/08/2017
Autor:

“Nu e Treaba Mea” deschide noul proiect lansat de Liviu Teodorescu, #LiTEmoments, ce conține patru piese inspirate din trăiri reale, cu care se confruntă fiecare dintre noi la un moment dat, atunci când orgoliul ajunge să domine sentimentele.

Piesa evidențiază ego-ul unui bărbat care este convins că iubește o femeie aflată într-o altă relație. Dominată de incertitudine și atrasă de mirajul iubirii promise, femeia părăsește relația existentă luând cu ea temerile și fricile care nu o vor lăsa să fie fericită.

Scrisă și compusă de Liviu, ”Nu e Treaba Mea” s-a nascut în studioul sau, LiTE Music, acolo unde artistul împreună cu band-ul s-au ocupat și de producția piesei, înregistrând instrumente reale precum tobe, chitară, bass și pian.

”#LiTEmoments este un proiect format din 4 etape care pot aparea într-o relație. Prima piesă, ”Nu e treaba mea”, descrie momentul în care bărbatul încearcă să o convingă pe femeie că îi poate oferi mult mai mult decât i se oferă în relația pe care aceasta o are deja. A doua piesă, ”Unele Întrebări”, scoate în evidență temerile și fricile pe care femeia nu a putut să le lase în urmă și care nu o las să fie fericită în realția actuală. Curiozitatea și gelozia exagerată a femeii dăunează relației și, în cea de a treia piesă, aceasta părăsește relația, ca să nu fie ea cea părăsită. A treia piesă, ”Prefă-te”, reprezintă momentul în care bărbatul, dominat de orgoliu, o roagă pe femeie să se prefacă încă o dată că are sentimente pentru el. ”Gândul Meu”, a patra piesă îl surprinde pe bărbat în rolul de părăsit. Femeia va rămâne în mintea lui, nu neapărat în inima sa, demonstrând că de fapt, nu a fost vorba de o iubire pură, ci doar despre o concurență absurdă și un orgoliu puternic. Relația astfel construită este una fragilă iar concluzia acesteia este că minciuna te ajută să-ți atingi scopul pe termen scurt și te face să pierzi totul la final”, a spus Liviu.

Cele patru piese ale proiectului #LiTEMoments, împreună cu videoclipurile oficiale vor fi lansate timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri la orele 19:00, pe canalul de Youtube al artistului.

 

Te-ar putea interesa si...