Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Noul clip Fly Project a fost sabotat!
Publicat:17/07/2017
Autor:

”Get Wet”, cel mai nou clip Fly Project, a fost lansat zilele trecute și este în urcare pe YouTube. În mai puțin de 4 zile a ajuns pe locul 2.

Din păcate, succesul piesei și a videoclipului a stârnit și invidia cuiva la cote foarte mari, care a găsit ca soluție la această ”problema” cumpărarea unor dislike-uri – 2000 la număr, atât pe canalul YouTube Fly Records, cât și pe canalul Roton.

Dislike-urile au apărut în același moment, pe ambele canale, în seara zilei în care a fost lansată piesa, videoclipul nici măcar nu apucase să faca vizualizări din țările din care apar a fi date dislike’urile, fapt care certifică faptul că acestea au fost cumparate, pe lângă verificările detaliate realizate de staff-ul artiștilor.

”Nu mi-am imaginat că cineva poate să aibă atât de mult timp liber și să îl roadă atât de tare faptul că cineva lansează o piesă cu potențial de hit, încât să investească în a face rău, cumpărând dislike-uri și încercând să destabilizeze piesa. Nu i-a reușit, piesa e în continuă urcare. Oftica trebuie să fie și mai mare acum, a dat și bani și tot degeaba :))”, a spus Tudor Ionescu.

Te-ar putea interesa si...