Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Trupa Amadeus revine într-o nouă formulă
Publicat:10/02/2014
Autor:

Amadeus

Andreea Runceanu şi Patricia Cimpoiaşu au două colege noi, Bianca Gavrilescu, cea care a câştigat Top Model Roamania 2012 dar şi locul 2 Most Liked Model Awards Cannes, şi Naomi Anelis, o tânăra talentată la pian.

“Când ne-a fost recomandată Bianca şi ni s-a povestit de ea că a câştigat şi Top Model cât şi premii la concursurile cu vioară şi că este şi o fată foarte de treabă, ni s-a părut că este imposibil să aibă chiar toate aceste calităţi. Aşa s-a dovedit a fi. Ne completăm foarte bine pe scenă, este temperamentală, cântă excepţional şi credem că publicul nostru se va îndrăgosti de ea”, a declarat Andeea Runceanu.

“Naomi ne-a cucerit de la prima întâlnire cu zâmbetul ei şi apoi, în studioul de înregistrări, cu uşurinţa cu care improvizează pe orice gen de muzică. Este pasionată de jazz, este foarte creativă şi acest lucru aduce culoare nouă în sound-ul trupei”, a adăugat artista.

În noua formulă, trupa Amadeus a lansat deja o piesă, intitulată “Unstoppable”. “Am gândit ‚Unstoppable’ ca o piesă care să te motiveze să mergi mai departe, să lupţi pentru visurile tale, să te facă mai puternic să treci peste toate obstacolele vieţii. Trăiţi-vă clipa şi nu vă abateţi de la calea spre idealul la care ţintiţi. Orice este posibil!”, declara Patricia Cimpoiaşu.

Amadeus-2

Te-ar putea interesa si...