Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Trei lucruri pe care nu le știai despre The Temper Trap
Publicat:16/02/2017
Autor:

Trupa The Temper Trap se pregătește pentru concertul de la București, care va avea loc marți, pe 21 februarie, la Fratelli. Dougy Mandagi, Jonathon Aherne, Toby Dundas și Joseph Greer fac sold-out după sold-out: showurile din Porto și Paris desfășurându-se cu casa închisă.

Trei lucruri pe care nu le știai despre The Temper Trap:

1. Piesa ”Sweet Disposition”, cel mai cunoscut hit al lor, a făcut atâtea valuri încât a fost inclusă pe coloana sonoră a filmelor 500 Days of Summer, Big Brother, The Good Wife și Skins, și în peste 25 de spoturi publicitare. Deși un produs australian, piesa a avut, surprinzător, cel mai mare succes în UK și Irlanda. Solistul Dougy Mandagi spune nu e nici pe departe piesa sa preferată de pe album.

2. Taylor Swift le-a cerut versurile de la ”Sweet Disposition” scrise de mână, ca să-i dovedească negru pe alb prietenului său de-atunci, Harry Styles de la One Direction că și le-a tatuat greșit pe mână. Taylor a câștigat.

3. Au reputația de ”trupă creștină”. În vreme ce basistul Jonathon Aherne e foarte deschis în legătură cu religia sa, Mandagi recunoaște că e într-o continuă dezbatere interioară vizavi de afirmarea publică a credinței sale. ”N-am să mint, m-am gândit adesea să mă auto-cenzurez”, recunoaște el, când vine vorba de notele de subsol ale albumului ”Thick as Thieves”. ”Lumea e foarte cinică față de oricine are o anumită credință. Unii dintre prietenii mei foarte buni nu numai că sunt atei, ci devin cu adevărat agresivi în discuții pe marginea Bibliei. Feed-ul de Facebook este plin de reacții similare”. După 32 de luni petrecute în studio, albumul a ieșit finalmente pe piață menționând doar mulțumirile lui Mandagi către ”toate spiritele înconjurătoare, Alpha și Omega prin care trăiesc și creez.”

Biletele pentru concertul de la București, de pe 21 februarie, sunt disponibile la prețul de 140 lei (Acces General) sau 210 lei (VIP) în rețele AICI și AICI

Te-ar putea interesa si...