Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Solistul trupei System of a Down: “Felicitări poporului român”
Publicat:06/02/2017
Autor:

Serj Tankian, solistul trupei System of a Down, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol al agenţiei Al Jazeera in care se anunta decizia Guvernului din Romania de a abroga ordonanta de urgenta privind modificarea codurile penale si a atasat un mesaj: “Felicitari poporului roman!

Asa se castiga o lupta impotriva unei legi nedrepte. Felicitari poporului roman“, a scris Serj Tankian pe Facebook.

Nascut in Beirut, in 1967, din parinti armeni, Serj Tankian a crescut in Liban pana in 1975, cand a emigrat cu familia in Los Angeles. A absolvit facultatea de marketing la California State University si a avut propria afacere: Propriety Vertical Industry Modular Accounting Softare. In acest context a infiintat System Of A Down, in 1995, impreuna cu trei prieteni din comunitatea armeano-americana – Daron Malakian (voce, chitara), Shavo Odadjian (chitara bass) si John Dolmayan (tobe).
Trupa a avut un mare succes comercial si a lansat cinci albume de studio, dintre care trei au debutat pe primul loc in topul Billboard 200. Grupul System Of A Down a fost nominalizat de patru ori la premiile Grammy si a castigat acest trofeu cu single-ul “B.Y.O.B”, la categoria “Cea mai buna interpretare hard rock”, in anul 2006. Trupa si-a luat o pauza in cariera in august 2006, dar s-a reunit in noiembrie 2010 si a sustinut in urmatorii trei ani un turneu mondial. System Of A Down a vandut peste 40 milioane de albume pe plan mondial.

 

Sursa: Mediafax 

Foto: Frank Maddocks

Te-ar putea interesa si...