Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Primul concert din România al Iulianei Beregoi a fost sold out!
Publicat:05/04/2017
Autor:

Energie, talent, explozie și sute de fani. Iuliana Beregoi a făcut furori și pe scenă. Primul ei concert din România, ”Vina mea”, care a avut loc pe 2 aprilie la Cinema Pro, a fost unul cu casa închisă.

Cu o scenografie inedită, invitați surpriză și mult talent, Iuliana a reușit să-și cucerească sutele de fani prezenți în sală. Artista a cântat, în premieră, noul ei single ”Fac ce simt”. După primele versuri fanii au cântat la unison, până la final, alături de vedeta lor favorită.

Scena a fost apoi cucerită de emoția și interpretarea Anișoarei Beregoi, sora Iulianei. Aceasta a demonstrat că talentul se moștenește în familie și a impresionat publicul cu o coregrafie deosebită pe… hoverboard.

Coveruri ale artiștilor internaționali: Beyonce, Sia și Jessie J sau români: Delia, Irina Rimes ori Alina Eremia s-au auzit pe scena de la Cinema Pro și au fost cântate în cor, de Iuliana Beregoi și sutele de fani.
Din concert nu au lipsit surprizele pregătite de artista de peste Prut. În ovațiile tuturor Alina Eremia a urcat pe scenă și a interpretat, alături de Iuliana, piesa ei, ”Vorbe pe dos”. De asemenea, atmosfera fost completa de Profesorul Trăsnit Spooky și Toni Tonini.

La finalul concertului, Iuliana le-a mărturisit fanilor cel mai mare secret al ei: s-a apucat de vlogul cu care are atât succes pentru că era foarte timidă și nu avea curaj să vorbească în fața camerelor.

”M-am simțit extraordinar astăzi, împreună cu voi! Să știți că ați fost cei mai tari! Vă iubesc! Mi-ați transformat visul în realitate!”, le-a declarat Iuliana Beregoi fanilor.

Iuliana Beregoi este un artist lansat de Mixton Music.

Organizatorii show-ului sunt Mixton Music și Sis ‘N’ Bro, iar partenerii evenimentului au fost Pro FM, Cartoon Network, Music Channel, Best Music, TVH, Smart Balance și Dance World. 

Te-ar putea interesa si...