Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
O piesă de pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker” este compusă de doi români
Publicat:13/02/2017
Autor:

Cel mai recent single de la Nicki Minaj și Nick Jonas, ”Bom Bidi Bom”, inclus pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”, este compus de românii Marco & Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac) .

Piesa este compusă în studiourile Global Records de către Marco & Seba și Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuți songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull sau Kesha.

”Suntem onorați să facem parte din acest proiect. Când am făcut piesa, nu ne imaginam că va ajunge să fie cântată de către Nicki Minaj și Nick Jonas, niște artiști enormi în întreaga lume. Apoi când am aflat că va fi inclusă pe coloana sonoră a ”Fifty Shades Darker”, am fost și mai uimiți, pentru ca filmul are o audiență impresionantă, iar piesele care au fost pe coloana sonoră a primului film au fost hituri în toată lumea”, au spus Marco & Seba.

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt producătorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA de-a lungul vremii: ”Hot”, ”Sun is Up”, ”Déjà Vu”, ”Club Rocker”.

Te-ar putea interesa si...