Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
JAZZ 8 a scos clip nou! #PlayerNou se vede în premieră pe TV la Music Channel
Publicat:04/04/2017
Autor:

E miercuri, așa că avem premieră de clip la #HipHop! JAZZ 8 se pregătește să lanseze pe 8 aprilie albumul ”JaZZoMetric”, dar până atunci s-a gândit să ne bucure cu un nou videoclip, ”Player Nou”, o colaborare cu Resse, pe care îl poți urmări în premieră pe TV la Music Channel, miercuri, 5 aprilie, la 23:00.

””Player Nou” este un bonus track de pe albumul JaZZoMetric, un soi de hibrid grime cu influențe de jazz și blues”, a spus JAZZ 8.

”Resse a venit cu un instrumental inițial, am venit și eu cu niște adăugiri, ne-a plăcut rezultatul final, iar apoi când a venit timpul să scriu, instrumentalul m-a dus cu gândul la viața ca joc, la ceva nou, la un player nou în oraș. Ca atunci când toți știu harta jocului respectiv și o joacă de ceva vreme, iar dintr-o dată apare un jucător nou care nu se adaptează la regulile și ritmul deja impuse, ci are propriul ritm și set de reguli.

Apoi totul s-a legat atât de repede și organic, încât am făcut un clip one shot ca să aibă energia aia naturală și brută precum piesa și ce am simțit când am scris, iar acum îl lansez ca să anunț albumul. Mi s-a părut că mă reprezintă perfect. Așa sunt eu. Ciudat. Îmi anunț albumul cu bonus track-ul de pe el”, a mai spus artistul.

Stai cu ochii pe Music Channel pentru că nu ai voie să ratezi premiera pe TV a videoclipului ”Player Nou”, miercuri, 5 aprilie, la orele 23:00! 

Te-ar putea interesa si...