Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Află prin ce a trebuit să treacă Chriss Casper la filmările celui mai nou clip al său – #iGotYou!
Publicat:05/10/2016
Autor:

chriss casper

Chriss Casper vine cu un nou clip super cool, la care artistul, împreuna cu echipa lui, a lucrat trei zile și a filmat în cinci locuri diferite..

Așa cum ne-a obișnuit deja, Chriss vine mereu nu doar cu simple sigle-uri, ci cu piese care au mesaje puternice si videoclipuri pe măsura.

#iGotYou” e numele celei mai noi piese semnata de artist, la care acesta a lucrat alături de Lucian Naște (chitara), Alex Corlan (bas) și Paul Iorga (mix-master).

Clipul noii piese semnata Chriss Casper va avea premiera pe tv, azi, 5 octombrie, în emisiunea Beats & Massive R’n’b Hits, de la ora 19:00, numai pe Music Channel!

Mesajul melodiei si conceptul clipului merg mana in mana. Am urmarit sa promovam Romania din punct de vedere turistic și, in acelasi timp, sa incurajam tinerii care inca mai cred in calitatile, potentialul si viitorul acestei tari, reprezentandu-i vizual in clip”, a spus Chriss.

Parcul IOR, acoperișul Teatrului Național Bucuresti, Piața Universității și stația de metrou Unirii au fost patru dintre locurile în care echipa lui Chriss a filmat clipul piesei „#iGotYou”, însă cireasa de pe tort a acestei producții este materialul realizat la Crucea Caraiman, loc unde se pare ca nimeni nu a mai filmat un clip muzical pana acum.

Iar dacă credeți ca toate cele trei zile filmarile s-au desfasurat ca la carte, va inselati. Chriss și întreaga sa echipa s-au confruntat cu interferente radio din cauza antenelor de pe acoperișul TNB, care intrau in conflict cu telecomanda dronei cu care filmau. În plus, la Crucea Caraiman , statia electrica pentru alimentarea crucii, undele electromagnetice si grindina i-au pus in dificultate.

Mai mult decât atât, întreaga echipa a făcut și ceva hiking, pentru ca din Sinaia, băieții au fost nevoiți sa parcurga pe jos traseul pana la Crucea Caraiman, cu toate echipamentele necesare în spate.

Am aflat ca pe unde am venit noi (toata zona Sinaia si pana la cabana Piatra Arsa) sunt foarte multi ursi, deci am fost super norocosi și nu incurajam pe nimeni in a face acest lucru stupid. În plus, am mai aflat ca nu aveam incaltamintea adecvata pentru a continua drumul, însă tot am facut-o. Traseul de la Cabana Caraiman spre cruce e unul destul de greu, mai ales atunci cand ai in carca echipament video. Insa ceea ce ne-a tinut moralul sus, pe parcursul drumului, a fost… o capra de munte care isi batea joc de noi si de gravitatie in acelasi timp. Era in mediul ei, iar noi nu”, ne-a povestit Chriss.

Azi, incepand cu ora 19:00, nu ai voie sa ratezi emisiunea Beats & Massive R’n’b Hits, acolo unde vezi, in premiera, noul clip al lui Chriss Casper, “#iGotYou”

Din echipa de filmare a clipului #iGotYou au facut parteȘ Faust (camera si drona -Bucuresti si TNB), Mihai Lazar (drona- Crucea Caraiman), Dragos Dumistracel (montaj si postproductie), Chriss Casper (regie si concept), Marius Donici (camera si concept).

Te-ar putea interesa si...