Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Adele, pe lista celor mai bogaţi muzicieni britanici
Publicat:09/05/2017
Autor:

Conform unui clasament al celor mai bogaţi artişti din industria muzicală britanică, realizatde ziarul The Sunday Times, averea lui Adele valorează în prezent 125 de milioane de lire, artista aflându-se pe locul 19, la egalitate cu chitaristul Brian May, în timp ce Sir Paul McCartney domină lista.

În urma unui nou an în care vânzările celui mai recent album al cântăreţei, 25, au fost ridicate şi după încheierea turneului său mondial de mare succes, averea personală a lui Adele a crescut cu 40 de milioane de lire în 2016.

Vedeta, care împlineşte 29 de ani în această săptămână, şi-a văzut averea sa personală crescând de la 85 de milioane de lire la 125 de milioane de lira anul trecut conform clasamentului întocmit de ziarul britanic.

Ea este cea mai bogată solistă din Marea Britanie din respectiva listă, dar se găseştia abia pe locul 19 în clasament, la egalitate cu chitaristul Queen, Brian May. Lista, în mod nesurprinzător, este dominată de muzicieni mai în vârstă din anii 1960 şi 1970.
Îmbogăţirea spectaculoasă a lui Adele este cauzată de succesul turneului mondial Adele Live 2016, cu 122 de concerte, care s-a încheiat în Noua Zeelandă pe 26 mai, dar care va mai cuprinde patru concerte spciale pe stadionul Wembley din londra în perioada 28 iunie-2 iulie.

Cu toate acestea, cântăreaţa a sugerat că nu este sigură că va mai merge în turnee vreodată, şi dacă vor avea aceeaşi anvergură. Dacă va fi aşa, acest lucru va duce la încasări mai scăzute pe viitor.

 

Sursa: Mediafax

Te-ar putea interesa si...