Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Adele nu va mai pleca niciodată în turneu!
Publicat:29/06/2017
Autor:

Adele confirmă că nu va mai organiza un alt turneu din nou într-o scrisoare emoționată scrisă de mana pentru fanii ei.

După ce a organizat turneul în întreaga lume în anul 2016 și 2017, se pare că Adele a decis să-și închidă tot acest tur de forţă, tot acolo unde el a şi început, la Londra şi posibil pentru totdeauna!

Denumit The Finale, cele 4 spectacole rămase la incredibila arena de pe Wembley Stadium din Londra, au început de aseară, Adele a împărtășit fanilor o scrisoare scrisă de mână. Scrisoarea scrisă de Adele : “După 15 luni de drum și 18 luni de la lansarea albumului 25, suntem la sfârșit. Am facut acest turneu în Marea Britanie + Irlanda, în întreaga Europă, peste tot în America și în final am ajuns să merg în Australia și Noua Zeelandă.

Turneul este un lucru ciudat, ce mie nu mi se potriveşte foarte bine. Sunt un adevărat om de casă și îmi găsesc bucuria în lucrurile mici. Plus, sunt destul de dramatică și am o istorie teribilă legată de turnee. Până acum aşa a fost! Am avut 119 spectacole si aceste ultime 4 mi-ar lua pana la 123, a fost greu, palpitant si o reală plăcere să o fac”

Singurul motiv pentru care am facut acest turneu a fost pentru voi și sper că va avea un impact asupra voastră așa cum au avut-o unii dintre artiștii mei preferați în viaţa mea. Și am vrut ca ultimele mele spectacole să fie la Londra, pentru că nu știu dacă o să revin vreodată și așa că vreau ca ultima oară să fiu acasă. Vă mulțumim că ați venit, pentru toată dragostea și bunătatea voastră. Îmi voi aminti toate astea pentru tot restul vieții mele. Vă iubesc. Noapte bună pentru moment.

Fanii care citesc mesajul lui Adele înaintea spectacolului vor fi încântaţi de faptul ca au reuşit să obţină bilete la ceea ce ar putea fi ultimul sau turneu vreodată si cu siguranţă or sa fie câteva lacrimi vărsate în seara de închidere al acestui turneu.

După ce ea si-a luat la revedere după primul show pe Wembley Stadium, cântăreaţa a promis că va reveni cu mai multă muzică nouă.

Aseara pe arena Wembley Stadium, Adele a făcut istorie, bătând mulțimea de fani adunaţi la concertul lui U2 de 92.000. Un record de-a dreptul umitior de 98.000 de fani au fost prezenţi pentru prima noapte, din următoarele trei nopți la Wembley Stadium din turneul Adele 25.

Acest lucru a speriat-o aseară până şi pe artistă, când a trecut prin mulțime în timpul cântecului său de deschidere „Hello” și le-a spus fanilor: “Nu am mai simțit niciodată așa o frică în toată viața mea.

Sursa: Andrei Alexandru – Social Media Specialist itv.com

Foto: Samir Hussein via Getty Images

Te-ar putea interesa si...