Music Channel te trimite la film!
Publicat:26/01/2018
Autor:

În perioada 5 – 8 februarie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Chris Hemsworth și Michael Shannon sunt protagoniștii filmului ”Cei 12 Invincibili”, o impresionantă dramă de război.
Acțiunea din ”Cei 12 Invincibili” este plasată în cumplitele zile de după 11 septembrie 2001, când o unitate de elită a Forțelor Speciale, condusă de căpitanul Mitch Nelson, a fost aleasă să fie prima unitate de soldați americani trimiși în Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasă, ca răspuns la atacurile teroriste. Membrii echipei de elită și-au lăsat în urmă familiile pentru a fi duși într-o zonă muntoasă izolată din nordul Afganistanului, unde trebuie să-l convingă pe generalul Rashid Dostum să li se alăture pentru a lupta împreună împotriva unui adversar comun: talibanii și aliații lor din Al Qaeda.

Filmul ”Cei 12 Invincibili” apare la Hollywood Multiplex din 2 februarie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 5 – 8 februarie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează actorul Chris Hemsworth în filmul ”Cei 12 Invincibili”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 2 februarie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...