Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Music Channel te trimite la concetul Luna Amara din Club Quantic!
Publicat:25/04/2017
Autor:

Music Channel te trimite la cel mai tare concert Luna Amara, ce are loc pe 28 aprilie,  in club Quantic, de la ora 20:00!

Cu peste 16 ani de experiență în industria muzicală și cu numeroase succese, Luna Amară se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România. Sunt o prezenţă constantă şi dorită de publicul larg, de aceea membri trupei Luna Amară au plăcerea să vă ofere ocazia de a vota melodiile preferate pe care doriţi să le auziţi în seara evenimentului.
Debutul serii îl vor face trupele Wooldozer şi Unflicted. Pe unde ”lânatice” şi pline de groove, Wooldozer, cu un relativ mai nou co-echipier vocal, se remarcă prin pasiunea faţă de un gen muzical care ne aduce un dor de vremurile tinereţii, dar veşnic nemuritor. Apariţie din ce în ce mai constantă, de la radio la scenă, Wooldozer aterizează şi pe 28 aprilie în Quantic să vă trezească pofta de distracţie primăvăratică.
Unflicted ne-au fost alături, aici în Quantic, de la concerte mai acustice sau mai electrice, pe scenă mare şi pe scenă de terasă şi ne-au cucerit atât pe noi, cât şi pe voi. O tranziţie perfectă de la Wooldozer la Luna Amară, Unflicted vin să vă gâdile cu piese deja care ne stau pe buze precum ”Awake” sau ”Bury you alive”.O trupă care nu renunţă în faţa provocărilor şi care îmbină inedit un electronic rock cu împletituri de alternative şi metale, Gray Matters se alătură evenimentului.

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga una dintre invitatiile duble la concertul Luna Amara, puse la bataie de Music Channel, este sa completezi formularul de mai jos si sa raspunzi corect la urmatoarea intrebare: 

Care este numele primului album Luna Amara, lansat in anul 2004?

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Te-ar putea interesa si...