Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Music Channel te trimite la concertul lui Guess Who! #UnAnonimCelebru
Publicat:06/11/2017
Autor:

După ce s-a plimbat prin Constanța, Iași, Cluj-Napoca și alte orase, Guess Who revine la București. Artistul încheie turneul pentru promovarea albumului ”Un Anonim Celebru” cu un concert pe care îl va susține pe 11 noiembrie, la Arenele Romane, de unde nu trebuie să lipsească nimeni, așa că noi oferim în dar două invitații duble.

Materialul este disponibil din luna mai a acestui an și poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară. Albumul ”Un Anonim Celebru” poate fi găsit în format digital AICI sau pe toate platformele de streaming disponibile. 

Alături de Guess Who și de band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară) și Relu Batog (clape), pe scenă vor mai urca invitații speciali: Smiley, Tudor Chirilă, Grasu XXL, Spike, Irina Rimes, Feli, Mitză, JUNKY și Mefx. Bineînțeles, de warm-up se va ocupa nimeni altul decât Dj Oldskull.

Mai multe informații despre concert și despre bilete găsiți AICI.

Ce trebuie să faci ca să câștigi una din cele două invitații duble la concertul lui Guess Who este foarte simplu, completează formularul de mai jos și să răspunde corect la următoarea întrebare:

Al câtelea album solo lansat de Guess Who este ”Un Anonim Celebru”?

Cei doi câștigători vor fi anunțați joi (9 noiembrie), printr-un mail trimis pe adresa cu care participanții s-au înscris în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Te-ar putea interesa si...