Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Music Channel îți face cadou un set de două cărți scrise de astrologul Maria Sârbu
Publicat:03/11/2017
Autor:

Înscrie-te în concursul nostru și poți câștiga unul dintre cele două seturi care conține cărțile “Cum să ai o relație plină de iubire – Cuplurile zodiilor” și “Provocarea unei noi vibrații”, scrise de astrologul Maria sârbu.

Într-o lume tot mai însetată de cunoaștere spirituală, de evoluție, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, astrologul Maria Sârbu s-a hotarat să pună și pe hârtie toate invățămintele pe care le-a adunat printr-o experiență de peste 12 ani în analiză astrologică, workshopuri și ateliere pe teme relaționale cât și astrologice, susținute în fața a sute de oameni.

Astfel s-a conturat prima ei carte: ”Cum să ai o relație plină de iubire – Cuplurile zodiilor”, ce a fost lansată în 2017.

La aproape un an distanță, Maria ne provoacă să mai urcăm o treaptă, să vibrăm la un nivel mai înalt, să devenim mai buni și să reușim să ne detășăm de toate întrebările care ne rulează în minte, care ne țin pe loc și nu ne lasă să avem claritatea de a vedea fericirea din noi și din jurul nostru. O carte ce te pune față în față cu persoana ta, o carte ce te deschide spre o sinceritate absolută. De multe ori ne creăm o imagine, în acord cu societatea și regulile ei și uitam cine suntem cu adevărat. ”Provocarea unei noi vibrații” a fost lansată în luna septembrie a acestui an.

”Când încerci să îți domini simțurile, te îndepărtezi de intuiție și preiei prin minte controlul întregii vieți, atunci drumul spre fericire este mai aproape de amăgire sau iluzie. Când simțurile îți sunt curate,clare și bune prietene, atunci viața este naturală și limpede, iar drumul spre fericire este mai ușor, mai direct și în simțurile tale”, a spus Maria Sarbu.

Pentru a câștiga un set care conține cărțile “Cum să ai o relație plină de iubire – Cuplurile zodiilor” și “Provocarea unei noi vibratii”, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

În ce lună a fost lansată cartea ”Cum să ai o relație plină de iubire – Cuplurile zodiilor”, scrisă de astrologul Maria Sârbu?

Câștigătorii vor fi anunțați joi, 9 noiembrie, pe adresa de e-mail cu care participanții s-au înscris în concurs. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...