Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Music Channel are de dat trei invitații duble la cinema!
Publicat:10/03/2017
Autor:

Hai la film, în perioada 20 – 23 martie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”Noapte albă” – Atunci când poliţiştii din Las Vegas, Vincent Downs şi partenerul său Sean reuşesc să pună mâna pe un transport de cocaină adresat lui Stanley Rubino, un patron de cazinou unde se vindeau droguri, acesta se răzbună răpindu-l pe fiul lui Vincent. În acest action-thriller trepidant, Vincent este urmărit de un ambiţios ofiţer de contrainformaţii Jennifer Bryant şi de mahărul drogurilor Novak. Pentru a-şi salva copilul într-o singură noapte, el nu se mai poate baza decât pe şmecherii de cartier şi pe propria lui voinţă.

Filmul ”Noapte albă” apare la Hollywood Multiplex din 17 martie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 20 – 23 martie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Care este numele actorului care îl interpretează pe Vincent Downs în filmul ”Noapte albă”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 17 martie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...