Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
“Lume, lume”, trupa Vunk lansează cântecul care va salva lumea!
Publicat:15/12/2017
Autor:

Trupa Vunk termină anul 2017 cu “Lume, lume”, cântecul care va salva lumea.

”Muzica schimbă oameni și destine, iar acest cântec este o rugaminte de a vedea binele și frumosul în tot ceea ce ne înconjoară. Este un cântec erou care va trezi conștiinte și va aduce speranța și dorinta de a ne opri din goana de zi cu zi și a ne bucura de lucruri simple. Pentru că lumea se construiește pe dăruire, înțelegere și îngăduință față de cei de lânga tine”, a declarat Cornel Ilie.

”Lumea se cucerește cu sufletul curat, cu zâmbet pe buze, cu speranță și încredere. Si cu muzică. Pentru ca muzică schimba oameni, adună oameni, bucură oameni, trezește oameni. De aceea, am ales ca înainte de lansare, piesa sa fie cântată de români de pretutindeni.
Nu este nevoie de gesturi mari pentru a schimba viața unui om sau a unei comunități. Fiecare dintre noi este un super erou daca-și face treaba temeinic și nu renunță la crezuri și visuri.
Împreună putem construi o lume în care bunătatea, sinceritatea, corectitudinea, prietenia, altruismul reprezintă normalitatea și nu excepția de la regulă”, a mai adăugat liderul trupei Vunk.

Videoclipul piesei spune povestea unui om care, de când se trezește, se pregăteste să iasă din casă pentru a îndrepta lumea. Este despre cel mai simplu om din lumea asta, cel care pleacă de-acasă pentru a schimba lumea, doar prin prezența lui.

Te-ar putea interesa si...