Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Lora: ”Istoria piesei Lume a început cu 13 ani în urmă”
Publicat:20/09/2017
Autor:

Împreună cu Sergiu Ferat, Lora lansează piesa ”Lume”, ce scoate în evidență o latură a societății despre care puțini au curajul să vorbească și anume, diferența dintre esență și aparență.

Single-ul este compus de către Lora, împreună cu Vlad Popescu, Șerban Cazan, Florin Boka și Sergiu Ferat. Videoclipul a fost filmat într-o locație elegantă din București, Palace Casino/Casa Vernescu, în regia lui Florin G. Botea.

”Istoria piesei a început cu 13 ani în urmă, atunci când am scris prima strofă. Apoi, într-o seară, când eram la studioul HaHaHa Production, Sergiu cânta la chitară și am început să fredonez strofa piesei <<Lume>> care instant i-a atras atenția lui Sergiu. Dintr-o dată am început să cânt refrenul ca și cum l-aș fi știut dintotdeauna. Vlad Popescu a început producția piesei iar Șerban Cazan a compus la clape acel acordeon ce dă un touch aparte piesei… and magic happened. Mă bucur nespus că am lansat aceast single alături de Sergiu. Suntem foarte buni prieteni și este unul dintre cei mai talentați artiști pe care îi cunosc”, a declarat Lora.

Te-ar putea interesa si...