Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
La avanpremiera filmului ”Gardienii Galaxiei Vol. 2”, vedetele au testat reţeta Marvel: adrenalină şi umor
Publicat:05/05/2017
Autor:

Avanpremiera specială a filmului ”Gardienii Galaxiei Vol. 2”, cel mai nou film Marvel, distribuit în ţara noastră de Forum Film România, a avut loc la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti, bloggeri, parteneri, precum şi vedetele Alexia Ţalavutis, Ana Maria Brânză, Andrei Leonte, Andrei Tomescu, Anthony Icuagu, Alin Gălăţescu, BiBi, Daniel Niţoiu, Loredana Dinu, Lucian Mîndruţă, Gianina Corondan, Mircea Eremia, Mikey Haş, Mirela Vescan, Nono Semen, Olivia Niţă, Oana Zamfir, Olix, Petre Fumuru, Ramona Solomon, Sonia Argint-Ionescu, Simona Elena Ţăranu, Simona şi Rareş Dragomir, Speak, Sasha Borona, Vladimir Drăghia, Vitalie Cojocari.

Înainte de vizionare, ne-am amuzat alături de ”bulinele neserioase de ciocolată” şi am cântat şi dansat alături de trupa Electrica de la Clubul Crescendo, pregătindu-ne pentru o aventură plină de acţiune, culoare, muzică bună şi replici acide.

”Gardienii Galaxiei Vol. 2” a readus cu succes pe marile ecrane grupul excentric de personaje egoiste, care la prima vedere nu au nimic în comun cu super-eroii clasici, însă care au reuşit să se unească în încercarea de a salva galaxia pentru a doua oară. Povestea este o fuziune plină de umor, scene de acţiune, cascadorii şi efecte speciale care te propulsează în adâncurile galaxiei, alături de gardieni, experienţa fiind mult mai intensă în format IMAX.

Chris Pratt (Peter Quill) spune: ”Încerc să fac cât mai multe cascadorii, iar Kurt Russell a fost chiar acolo cu mine, la 20 de metri în aer, printre fire, aruncând cu pumni în stânga şi în dreapta, multe zile la rând. El este un adevărat profesionist şi un atlet incredibil, aşa că a fost grozav să urmăresc un adevărat cascador. Am învăţat foarte multe lucrând cu el.”

Te-ar putea interesa si...