Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Kendrick Lamar și SZA aduc stelele mai aproape în videoclipul ”All The Stars”
Publicat:08/02/2018
Autor:

Până la apariția filmului ”Black Panther”, Kendrick Lamar și SZA vă oferă o perspectivă imaginară de aproape 4 minute a ceea ce va fi pelicula. Cei doi artiști lansează videoclipul piesei ”All The Stars”.

Cu ”let’s talk about love” își începe Kendrick Lamar povestea ”All The Stars” pusă în imagini pline de simbolisme. După succesul culminant pe care l-a avut cu piesa, în toate platformele de streaming, Kendrick prezintă publicului videoclipul care cere o analiză profundă, deci, aveți grijă să nu clipiți, pentru că fiecare imagine reprezintă o ilustrare a realității pe care o trăim, în viziunea artistului. Videoclipul adoptă un stil similar cu filmul Marvel, care este deja apreciat pentru combinarea stilului din imaginile africane, cu elemente futuriste.

SZA își cântă refrenul într-o galaxie compusă, în forma continentului Africa, iar Kendrick plutește într-o barcă pe o mare de oameni, formându-se valuri din mâini. Panterele negre apar în videoclip mergând pe langa Lamar, într-o pădure ilustrată, în nuante sumbre de negru și gri. Hainele purtate în videoclipul regizat de Dave Meyers și The Little Homies seamănă cu multe dintre costumele utilizate și în filmul Black Panther.

Te-ar putea interesa si...