Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Jay-Z face dezvăluiri șocante în noul său album – “4:44”
Publicat:03/07/2017
Autor:

In noul sau album, “4:44”, lansat cu doar cateva zile in urma, Jay-Z face cateva dezvaluiri socante.

Rapperul recunoaste si vorbeste despre faptul că i-a fost infidel lui Beyonce, însă a atins și o temă mai puțin cunoscută, mai exact, orientarea sexuală a mamei sale. Gloria Carter, mama lui Jay-Z, mărturisește pentru prima oară în public că este lesbiană.

Piesa „Smile” este cea in care chiar mama artistului vorbeste despre viata grea pe care a avut-o din cauza orietarii sale sexuale.

Mama a avut patru copii, dar este lesbiană/ A trebui să joace teatru atât de mult timp”, spune rapperul. În aceași melodie, Jay-Z spune că mama sa a găsit din nou dragoste și că o susține complet, indiferent de ce ar putea să creadă unii oameni.

Lacrimi de fericire când te-ai îndrăgostit din nou/ Nu contează pentru mine dacă este un el sau un ea”, spune Jay-Z.

Totodată, mama artistului are un monolog emoționant spre finalul cântecului: „Trăieși în umbră… Puteți să vă imaginați ce fel de viață este asta? În umbră, oamenii te văd vesel și liber, pentru că asta vrei tu să vadă. Trăiești două vieți, fericit, dar nu liber. Trăiești în umbră de teamă că cineva ar putea să-ți rănească familia sau persoana pe care o iubești. Lumea se schimbă și se spune că este timpul să fii liber. Dar trăiești cu frica de a fi tu însuți. În umră pare sigur. Niciun rău pentru ei, niciun rău pentru mine… Însă viața este scurtă și este timpul să fii liber. Iubește ceea ce ești. Zâmbește”, spune Gloria Carter.

Este pentru prima oară când Jay-Z și mama sa discută în public despre orientarea sexuală a femeii. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că Jay-Z este un militant pentru drepturile LGBT. „Întotdeauna am crezut că interzicerea căsătoriilor între persoanele de același sex este un subiect care ține țara pe loc”, a spus rapperul televiziunii CNN, într-un interviu acordat în 2012.