Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs și câștigă o invitație la film!
Publicat:04/12/2017
Autor:

Music Channel te trimite la film! În perioada 11 – 14 decembrie, te trimitem la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Filmul ”Ghinionistul” e despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că e urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe ”pieze rele” în jur!

”Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Filmul ”Ghinionistul” apare la Hollywood Multiplex din 8 decembrie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 11 – 14 decembrie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează Dorian Popa în filmul ”Ghinionistul”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 8 decembrie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...