Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs și câștigă o invitație la film!
Publicat:22/09/2017
Autor:

În perioada 2 – 5 octombrie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Fără opţiuni sau vreo perspectivă strălucită, trei fraţi cu multe eşecuri la activ, dar hotărâţi să îşi schimbe soarta cu orice preţ, pun la cale un jaf elaborat şi periculos chiar în mijlocul celei mai aglomerate competiţii NASCAR din zonă. Pentru a sparge sistemul de siguranţă şi a pătrunde în seiful de sub pistă, Jimmy apelează la ajutorul lui Joe Bang, un expert în demolări… cu o mică problemă: este reţinut după gratii.

Pe lângă încercarea lor de a duce ambiţiosul plan la bun sfârşit, fraţii Logan mai trebuie să depăşească un obstacol şi să scape de suspiciunea unui agent FBI care începe să investigheze cazul.

Filmul ”Logan Lucky” apare la Hollywood Multiplex din 29 septembrie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 2 – 5 octombrie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează actorul Daniel Craig în filmul ”Logan Lucky”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 29 septembrie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...