Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs și câștigă o invitație la film!
Publicat:04/08/2017
Autor:

Hai la film! În perioada 14 – 17 august, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”The Emoji Movie” dezvăluie un secret bine păstrat până acum al telefoanelor inteligente. Ascuns în interiorul aplicaţiei de mesaje se află Textopolis, un orăşel efervescent, unde trăiesc şi lucrează zâmbăreţii mei favoriţi. În această lume, fiecare emoticon zâmbăreţ are o singură expresie facială – cu excepţia lui Gene, un emoticon exuberant, care poate afişa multiple expresii. Atunci când o avarie ameninţă însăşi existenţa telefonului, Gene se asociază cu cel mai bun şi mai îndemânatec prieten al său, Hi-5 şi cu cel mai bun spărgător de coduri, Jailbreak, pentru a încerca să împiedice dezastrul. Cei trei prieteni pornesc într-o “app-ventură” de pomină prin măruntaiele telefonului, pentru a salva lumea în care trăiesc, înainte ca aceasta să fie “deleted” pe vecie.

Filmul ”The Emoji Movie” apare la Hollywood Multiplex din 11 august.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 14 – 17 august, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cărui personaj din animația ”The Emoji Movie” îi dă voce actrița Anna Faris?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 11 august, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...