Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs și câștigă o invitație la film!
Publicat:16/06/2017
Autor:

În perioada 26 – 29 iunie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”Transformers: Ultimul Cavaler” zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii, și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager, Bumblebee, un lord britanic, și o profesoară de la Oxford.

Filmul ”Transformers: Ultimul Cavaler” apare la Hollywood Multiplex din 23 iunie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 26 – 29 iunie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește actorul care îl interpretează pe Cade Yeager în filmul ”Transformers: Ultimul Cavaler”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 23 iunie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...