Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs și câștigă o invitație la film!
Publicat:28/04/2017
Autor:

În perioada 8 – 11 mai, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

O tânără, Mae, primește un post într-o mare companie de social media, The Circle, care propovăduiește valorile transparenței totale în societate, îmbrățișate de angajați cu o devoțiune asemănătoare cu cea a unui cult religios. Nu trece mult timp până ce Mae află că, atât compania, cât și mesianicul său fondator, Eamon Bailey au, de fapt, un scop pe cât de ascuns, pe atât de periculos. 

”The Circle” este regizat de James Ponsoldt (The Spectacular Now), după un scenariu care îi aparține, și care e inspirat de romanul cu același titlu de Dave Eggers. 

Filmul ”The Circle” apare la Hollywood Multiplex din 5 mai.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 8 – 11 mai, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește actrița care o interpretează pe Mae în filmul ”The Circle”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 5 mai, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...