Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs și câștigă o invitație dublă la film!
Publicat:13/11/2017
Autor:

În perioada 20 – 23 noiembrie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”HAWAII”, o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. ”HAWAII” este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

Personajul-cheie feminin este interpretat de Cristina Flutur, câștigătoare în 2013 a premiului de interpretare feminină  la Festivalul Internațional de Film de la Cannes pentru rolul din filmul După dealuri.

Filmul ”HAWAII” apare la Hollywood Multiplex din 17 noiembrie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 20 – 23 noiembrie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează actorul Dragoș Bucur în filmul ”HAWAII”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 17 noiembrie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...