Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs, poți câștiga o invitație la film!
Publicat:07/04/2017
Autor:

Vrei să mergi la film? Atunci înscrie-te la concurs! În perioada 17 – 20 aprilie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

DreamWorks Animation și regizorul Madagascar te invită să-l întâlnești pe cel mai neobișnuit bebeluș. Cu o distribuție de excepție, ”The Boss Baby” este o poveste comică despre impactul  pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim.

Cu un mesaj subtil dar cu un puternic impact emoțional despre importanța familiei, ”The Boss Baby” este o comedie autentică și originală potrivită pentru toate vârstele.

Filmul ”The Boss Baby” apare la Hollywood Multiplex din 14 aprilie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 17 – 20 aprilie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cărui personaj din animația ”The Boss Baby” îi împrumută vocea actorul Tobey Maguire?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 14 aprilie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...