Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Intră în concurs, poți câștiga o invitație la film!
Publicat:06/03/2017
Autor:

În perioada 13 – 16 martie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”Moonlight” a câştigat premiul pentru ”Cel mai bun film” la cea de-a 89-a ediţie a galei Premiilor Oscar! Dintr-un total de opt nominalizări, drama scrisă şi regizată de Barry Jenkins a mai obţinut statuetele pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar”  şi ”Cel mai bun scenariu adaptat”.

”Moonlight” urmăreşte un tânăr american de culoare, din copilărie şi până la maturitate, în timp ce se străduieşte să-şi găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane şi descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieţii contemporane afro-americane şi o intensă meditaţie personală şi poetică asupra identităţii, familiei, prieteniei şi dragostei.

Filmul ”Moonlight” apare la Hollywood Multiplex din 10 martie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 13 – 16 martie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul interpretat de Mahershala Ali în filmul ”Moonlight”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 10 martie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...