Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Înscrie-te la concurs! Poți câștiga o invitație la film
Publicat:31/03/2017
Autor:

În perioada 10 – 13 aprilie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”FUGI!” este un thriller produs de compania Blumhouse, care a mai produs The Visit, seria Insidious și The Gift, și este povestea unui tânăr afro-american care merge în vizită la părinții iubitei sale, pentru a se trezi prins într-un coșmar care este adevăratul scop al invitației de a petrece un weekend pe proprietatea acelei familii.

Chris și iubita sa, Rose, au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy și Dean. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a e obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

Filmul ”FUGI!” apare la Hollywood Multiplex din 7 aprilie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 10 – 13 aprilie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește actorul care îl interpretează pe Chris Washington în filmul ”FUGI!”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 7 aprilie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...