Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Înscrie-te în concurs și poți câștiga o invitație dublă la film!
Publicat:23/03/2018
Autor:

Music Channel te trimite la film! În perioada 2 – 5 aprilie, poți merge la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

”Maria Magdalena” este un portret autentic și uman al uneia din cele mai enigmatice și mai neînțelese figuri din istoria spirituală a omenirii. Filmul este povestea Mariei, o tânără în căutarea unui nou fel de a trăi. Constrânsă de rigorile vremii, Maria își înfruntă familia pentru a se alătura unei noi mișcări sociale conduse de charismaticul Iisus din Nazareth. Își găpsește rapid locul printre apropiații acestuia, și pornește într-o călătorie care o va duce la Ierusalim.

Filmul ”Maria Magdalena” apare la Hollywood Multiplex din 30 martie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 2 – 5 aprilie (cu excepția avanpremierelor), completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește personajul pe care îl interpretează actorul Joaquin Phoenix în filmul ”Maria Magdalena”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 30 martie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...