Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Înscrie-te în concurs și poți câștiga o invitație dublă la film!
Publicat:08/12/2017
Autor:

Hai la film! În perioada 18 – 21 decembrie, te trimitem la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Cel mai simpatic ursuleţ revine în decembrie pe marile ecrane cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.

Filmul ”Paddington 2” apare la Hollywood Multiplex din 15 decembrie. 

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 18 – 21 decembrie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

În ce an a apărut prima parte a filmului ”Paddington”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 15 decembrie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...