Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Înscrie-te în concurs! Poți câștiga o invitație dublă la film
Publicat:02/10/2017
Autor:

În perioada 9 – 12 octombrie, Music Channel te trimite la Hollywood Multiplex să vezi orice film vrei, cu excepția avanpremierelor.

Clasicul film al lui Ridley Scott, ”Blade Runner” (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii – urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. 

La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD „K” descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard, fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

Filmul ”Blade Runner 2049” apare la Hollywood Multiplex din 6 octombrie.

Dacă vrei să câștigi o invitație dublă la unul din filmele care se difuzează la Hollywood Multiplex, în perioada 9 – 12 octombrie, cu excepția avanpremierelor, completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare:

Cum se numește actorul care îl interpretează pe ofițerul K în filmul ”Blade Runner 2049”?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 6 octombrie, pe adresa de e-mail pe care fiecare participant a lăsat-o în formularul de înscriere în concurs.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Te-ar putea interesa si...