Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Ilie Dumitrescu Jr.: ”În filmul ”Un pas în urma serafimilor” fac de departe cel mai important rol al meu”
Publicat:01/09/2017
Autor:

Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, face parte din distribuția lungmetrajului de debut al lui Daniel Sandu, ”Un pas în urma serafimilor”, care va fi lansat în cinematografe pe 22 septembrie.

”Deși multă lume ar spune că în actorie se regăsesc prefacătoria și neadevărul, paradoxul face că adevărul este cea mai bună minciună”, a declarat Ilie Dumitrescu Jr.

”Când am crescut, am avut ocazia să urmez cursul de actorie Mandragora Movies Film Academy, unde am învățat tehnica Ivanei Chubbuck din cartea ”Puterea Actorului”. Ajungând să înțeleg puțin mai bine cum se abordează actoria și ce principii stau la baza ei, am realizat că sunt pe cale să parcurg un drum foarte dificil. Ulterior am descoperit că a fi prezent și conștient în viață sau într-o anumită situație dată depinde doar și doar de tine”, a spus actorul.

Până în prezent, Ilie Dumitrescu Jr. a făcut parte din distribuția a trei lungmetraje: ”Love by Design”, ”Palatul Pionierilor B’92” și ”Un pas în urma serafimilor”.

”Vă aștept din 22 Septembrie la cinema pentru a viziona un film foarte bine conceput, plin de subtext, regizat de Daniel Sandu. În ”Un pas în urma serafimilor” fac de departe cel mai important rol al meu”, a mai adăugat Ilie Dumitrescu Jr..

”Un pas în urma serafimilor” îi are în rolurile principale pe Ștefan Iancu și Vlad Ivanov, distribuția fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ștefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu, Radu Botar.

Lungmetrajul a fost dezvoltat încă din 2008 în cadrul celor mai prestigioase workshop-uri de profil: CineLink 2008, Ekran Wajda School 2010, Berlinale Co-Production Market 2013, Les Arcs Coproduction Village, Baltic Event Coproduction Market.

Te-ar putea interesa si...