Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Guvid, Miru și Gonzales îți aduc ”Suflet rătăcit” în premieră pe Music Channel!
Publicat:07/11/2017
Autor:

Mâine e miercuri, deci se lasă cu premieră de clip la #HipHop! Pe 8 noiembrie, la 23 fix, pe Music Channel apare în premieră la TV ”Suflet rătăcit”, cel mai nou videoclip lansat de Guvid, împreună cu Miru și Gonzales.

””Suflet rătăcit” este al 4-lea videoclip care promovează albumul ”Poezie la ceas de seară”, album ce urmează să fie lansat în primăvara anului 2018. Atât piesa cât și videoclipul au o poveste bazată pe întâmplări reale, există acolo un sâmbure de adevăr și mă bucur că finalul este unul fericit. Aveam de mult timp în cap această idee de piesă, am scris pentru ea și apoi am vorbit cu Gonzales să o facem împreună. Dupâ câteva luni în care nu ne puteam pune de accord asupra instrumentalului într-un final ne-am decis. Am avut mai multe tipe cu care am încercat să colaborăm pe această piesă, asta până am contactat-o pe Miru care s-a mulat exact pe filmul piesei, a fost exact ce ne lipsea”, a declarat Guvid.

Stay tuned! Videoclipul ”Suflet rătăcit” se vede prima dată la TV pe Music Channel, miercuri, 8 noiembrie, la #HipHop, la ora 23:00!

Te-ar putea interesa si...