Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta 1music.ro foloseste cookies.
Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora.
INFO
Inchide
Guess Who: ”Mi-am dorit să închei turneul cu un concert special”
Publicat:14/11/2017
Autor:

Guess Who a încheiat turneul ”Un Anonim Celebru” cu un concert pe care l-a susținut vineri în București, la Arenele Romane. Pe langă invitați, alături de artist și band-ul său, la show au fost prezenți în jur de 1600 de persoane.

”În primul rând, vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să mă susțineți într-un număr atât de mare, prietenilor care au avut plăcerea să urce cu mine pe scenă și oamenilor apropiați cu care am reușit să ducem la capăt cu succes tot ce a însemnat turneul ”Un Anonim Celebru”. A fost multă muncă, de la repetiții până la toată organizarea în detaliu și lucruri de pus la punct până în ultimul moment, dar am avut convingerea că toți cei prezenți vor aprecia și asta s-a simțit de la început până la Arene. Mi-am dorit să închei turneul cu un concert special, având în vedere că au trecut 8 ani de când am lansat primul album, ”Probe Audio”, iar energia primită vineri seară m-a încărcat îndeajuns pentru ce va urma. Vă mulțumesc și ne auzim în curând cu muzică nouă!”, a declarat Guess Who.

”Un Anonim Celebru” este cel de-al treilea album solo din cariera artistului și este disponibil începând din luna mai a acestui an. Materialul poate fi găsit AICI. În formati fizic, albumul poate fi comandat online de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară.